آموزش کسب درآمد از اینترنت

آموزش کسب درآمد از اینترنت کاملا رایگان

آموزش کسب درآمد از اینترنت

آموزش کسب درآمد از اینترنت کاملا رایگان

  • ۰
  • ۰

در گذشته بسیاری از کسب و کارها دنبال استخدام نیروهایی با انواع مهارت های فنی بودند. در واقع مدیران و صاحبان بیزینس بر این باور بودند که هر چه یک فرد دانش تخصصی بیشتر و عمیق‌تری داشته باشد، می‌تواند سهم بیشتری در موفقیت و توسعه یک کسب و کار ایفا کند. این در حالی است که امروز وضع فرق کرده و اکثر مدیران برای مهارت های نرم ، جایگاه ویژه و والایی قائل هستند.
یکی از سوالاتی که بسیاری از افراد مطرح می‌کنند این است که منظور از مهارت نرم (Soft Skill) چیست و این مهارت‌ها چگونه به رشد و شکوفایی افراد و کسب و کارها کمک می‌کند؟ در این مقاله می‌خواهیم با انواع مهارت های نرم و نقش آن‌ها در بیزینس‌ها آشنا شویم. در صورتی که شما هم در زمینه مدیریت کسب و کار فعالیت می‌کنید یا به عنوان کارمند می‌خواهید به یک مهره کلیدی و غیرقابل جایگزین تبدیل شوید، پیشنهاد می‌شود که تا پایان این مقاله با ما همراه بمانید.

آموزش ارسال پست اینستاگرام در کامپیوتر

مهارت های نرم (Soft Skills) چه مهارت‌هایی هستند؟

مهارت های نرم ، مجموعه‌ای از مهارت های فردی و بین فردی است که بر شیوه کار کردن و برقراری ارتباط ما با دیگران تأثیر می‌گذارد. در واقع کسانی که چنین مهارت‌هایی را در وجود خود پرورش می‌دهند می‌توانند با افراد و مسائل پیرامون خود، به شکلی درست و مؤثر برخورد کنند.

 

 

 

بسیاری از مواقع، افراد مهارت های سخت (مهارت‌های فنی و تخصصی) را کسب کرده‌اند ولی چون با مهارت های نرم آشنا نیستند و نتوانسته‌اند برای بهبود این مهارت‌ها در وجود خود تلاش کنند، به مشکل می‌خورند و حتی کسب و کارشان تا مرز ورشکستگی و نابودی پیش می‌رود.
مهارت‌های اجتماعی، ارتباطی، توانایی مذاکره، خصوصیات شخصیتی، نگرش، مهارت‌های زبانی، زبان بدن و همدلی، همگی به نوعی مهارت نرم به حساب می‌آیند و وجود آن‌ها در شخصی که می‌خواهد در کسب و کار و زندگی به موفقیت برسد، الزامی است.

داستان دو مرد نجار؛ داستانی در مورد اهمیت پرورش مهارت های نرم

روزی دو دوست تصمیم گرفتند دو مغازه نجاری راه‌اندازی کنند. یکی از آن‌ها ساعت 8 صبح مغازه را باز می‌کرد، هشت ساعت از زمانش را به کار مداوم و خستگی‌ناپذیر اختصاص می‌داد و در نهایت ساعت 4 عصر مغازه را می‌بست و به خانه می‌رفت. درآمد او سال‌های سال ثابت بود؛ چون هیچ تغییر خاصی در روند کاریش ایجاد نمی‌کرد.

 

اهمیت مهارت نرم در کسب و کار داستان دو مرد نجار

 

نفر دوم هم مدتی مثل دوستش رفتار کرد ولی وقتی دید که درآمدش تقریباً ثابت مانده است و تغییر نمی‌کند، پیش یک کوچ کسب و کار رفت تا از این طریق بتواند راهکاری برای رشد و پیشرفت در کسب و کار و درآمدش پیدا کند. کوچ به او گفت که بهترین راه برای رشد و توسعه، تلاش در زمینه یادگیری مهارت های نرم است.
شخص دوم داستان ما تصمیم گرفت که از فردای آن روز از ساعت 8 تا 16 کار کند و وقتی به خانه رفت، 1 ساعت از زمان خودش را به فراگیری مهارت های اجتماعی و ارتباطی اختصاص دهد. شاید فکر کنید که تغییر درآمد از فردای آن روز اتفاق افتاد ولی اصلاً از این خبرها نبود. او مدت‌ها به تلاش خود ادامه داد تا اینکه به خاطر پرورش مهارت های ارتباطی و مذاکره توانست مشتریان بیشتری جذب کند و درآمدش را افزایش دهد.

درس اصلی این داستان برای ما

دوست اول که از رشد و پیشرفت دوست خود تعجب کرده بود، از او پرسید: «من و تو دقیقاً به یک اندازه کار می‌کنیم، مغازه هر دوی ما هم که یکجاست پس چطور تو در این مدت، اینقدر پیشرفت کردی ولی من هنوز درآمد سابق خودم را دارم؟»
دوست دوم گفت: «من در این مدت به طور مداوم روی مهارت مذاکره و سایر مهارت های نرم کار کردم و به همین دلیل توانستم ارتباط بهتری با مشتریان هدف خودم برقرار کنم. اگر تو هم خواهان افزایش درآمد هستی باید در کنار رشد انواع مهارت های فنی، روی پرورش مهارت نرم در وجود خود کار کنی.»

یک سری آمار و ارقام مهم در مورد مهارت نرم

  • بر اساس مطالعاتی که در سال 2016 انجام شد، 93 درصد کارفرماها واژه مهارت های نرم را «خیلی مهم» یا «حیاتی» اعلام کردند؛ چون از همان زمان می‌دانستند که برخورداری از این مهارت‌ها تا چه اندازه بر رشد و پیشرفت کارکنان و کسب و کارها تأثیر دارد.
  • در انگلستان، 97 درصد کارفرمایان اعتقاد دارند که مهارت های نرم برای رشد و موفقیت یک کسب و کار الزامی است.
  • 55 درصد از مدیران ارشد مالی به این باور رسیده‌اند که بزرگ‌ترین چالش در هنگام استخدام متخصصان حسابداری و امور مالی، انتخاب افراد دارای مهارت نرم است. از این رو است که وجود مهارت های نرم در رزومه می‌تواند نقش مهمی در استخدام افراد ایفا کند.
  • مجموعه HBR چندی پیش اعلام کرد که 69 درصد از مدیران در هنگام برقراری ارتباط با کارمندان خود، احساس راحتی نمی‌کنند. این در حالی است که با پرورش مهارت های ارتباطی می‌توانند رابطه‌ای پویا و ثمربخش با کارمندان خود داشته باشند.
  • 90 درصد کارفرمایان قبول دارند که آموزش مهارت های نرم به کارمندان، روشی عالی برای بهبود عملکرد کارکنان سازمان است. البته تنها 31 درصد کارفرماها، آموزش‌های لازم در این زمینه را به کارکنان خود ارائه می‌دهند.
  • مرکز پژوهشی استنفورد، دانشگاه هاروارد و بنیاد کارنگی تحقیقات وسیعی در مورد مهارت نرم انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که 85 درصد موفقیت شغلی، حاصل مهارت‌های فردی و نرم و 15 درصد آن حاصل مهارت های سخت است.
  • سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) نموداری از ساعات کاری در کشورهای مختلف تهیه کردند و در این نمودار، اخلاق کاری را به عنوان یک مهارت نرم در نظر گرفتند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که ساعات کاری آمریکایی‌ها بیش از کارکنان سایر کشورهای صنعتی است. در واقع ساعات کاری در آمریکا، 99 ساعت بیشتر از بریتانیا، 70 ساعت بیشتر از ژاپن و 424 ساعت بیشتر از آلمان است.

رفع فیلتر واتساپ و اینستاگرام؛ مشروط به یک شرط محال

 

نکته‌ای مهم برای دستیابی به آینده‌ای درخشان

مطالعات نشان می‌دهد که 91 درصد از سازمان‌ها تمایل دارند کارکنانی استخدام کنند که از مهارت های نرم برخوردار باشند. 81 درصد از شرکت‌ها بر این باور هستند که استخدام افراد دارای مهارت نرم ، خیلی دشوار و چالش‌برانگیز است. تمام این آمار و ارقام نشان می‌دهد که اگر بتوانید روی یادگیری مهارت های نرم کار کنید، قطعاً می‌توانید در سازمان‌های بهتر و ارزشمندتری کار کنید و میزان درآمد خود را به میزان چشمگیری افزایش دهید.
در صورتی که در زمینه مدیریت کسب و کار فعالیت می‌کنید، با سرمایه‌گذاری روی مهارت های نرم می‌توانید با کارکنان خود ارتباط بهتری برقرار کنید، جای پای خود را در سازمان‌ها محکم کنید یا کسب و کار شخصی خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت و رهبری کنید.

آشنایی با 10 مورد از مهم‌ترین مهارت های نرم

بر اساس مطالعات آکادمیک، چهار ترند می‌تواند یک کسب و کار را متحول کند. این چهار ترند، مهارت های نرم، انعطاف‌پذیری کاری، عدم آزار و اذیت نیروی کار و شفافیت در پرداخت است. در این بخش می‌خواهیم به بخش مهارت های نرم بپردازیم. تعداد مهارت های نرم که با آموختن آن‌ها می‌توانیم در زندگی و کسب و کار خود تحول ایجاد کنیم، خیلی زیاد است. در ادامه این بخش به 10 مورد از مهم‌ترین مهارت های نرم اشاره خواهیم کرد:

 

آشنایی با 10 مورد از مهارت های نرم

 

1. توانایی برقراری ارتباط مؤثر و سازنده

تکنیک های افزایش بازدید اینستاگرام

یکی از مهم‌ترین مهارت های نرم که تمامی افراد برای حضور در جامعه، خانواده و کسب و کار به آن نیاز دارند، توانایی برقراری ارتباط موثر و سازنده است. متأسفانه تعداد قابل توجهی از افراد، این مهارت را در خود پرورش نداده‌اند و به همین خاطر در هر محیطی که قرار می‌گیرند، به مشکل می‌خورند و نمی‌توانند با افراد و مسائل، به خوبی ارتباط برقرار کنند.
یکی از اختلالاتی که خیلی از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، نشخوار فکری است. زمانی که فردی نمی‌تواند حرف خودش را بزند و ارتباط درست و سازنده‌ای برقرار کند، مجبور می‌شود خودخوری کند، در ذهن خودش اتفاقات را به صورت مرتب مرور و خودش و دیگران را در دادگاه ذهن، محکوم کند.
این در حالی است که با یادگیری مهارت های ارتباطی می‌توانیم خیلی راحت حرف خودمان را بزنیم، منظور دیگران را به درستی درک کنیم و روابط‌مان را به بهترین شکل ممکن مدیریت نماییم. از طرفی با این مهارت می‌توانیم با سایر همکاران و مدیران خود، یک همکاری اثربخش و سازنده داشته باشیم.
در صورتی که کسب و کار شخصی خود را دارید یا مدیریت یک سازمان را بر عهده دارید، حتماً روی بررسی توانایی برقراری ارتباط افراد تمرکز کنید؛ زیرا افرادی که چنین مهارتی داشته باشند، معمولاً انتقادپذیر هستند و می‌توانند خیلی راحت با مسائل و مشکلات روبرو شوند. همچنین وقتی انتقادی از کسی داشته باشند، می‌توانند انتقاد خود را به صورت مؤدبانه به دیگران منتقل کنند.
مهارت ارتباط موثر در بعضی از مشاغل یک مهارت مشترک (سخت و نرم) به حساب می‌آید. به عنوان مثال کسی که در زمینه فروش فعالیت می‌کند، باید مهارت برقراری ارتباط موثر را بلد باشد وگرنه مجبور می‌شود که کرکره‌های کسب و کار خودش را پایین بکشد و سراغ بیزینس دیگری برود.

2. توانایی حل مسئله

توانایی حل مسئله به عنوان یک مهارت نرم می‌تواند رهگذری برای عبور از تمام مشکلات، دغدغه‌ها و بحران‌های کسب و کار باشد. ممکن است افراد در زمینه مهارت های سخت، مشکل داشته باشند ولی وقتی مهارت حل مسئله را در خود پرورش دهند می‌توانند از تمام بحران‌ها به سلامت عبور کنند.
خیلی از مدیران در سازمان یا کسب و کاری فعالیت می‌کنند که تخصصی در حوزه فعالیت آن سازمان ندارند ولی از آنجایی که به مهارت حل مسئله مجهز هستند، می‌توانند از افراد توانا و متخصص کمک بگیرند و مشکلات سازمان را یکی پس از دیگری حل کنند.
در صورتی که می‌خواهید یک سازمان پویا و سر پا داشته باشید، حتماً مهارت حل مسئله (Problem Solving) را به کارکنان، مدیران و سرپرست‌ها آموزش دهید. آن‌ها با همین مهارت ساده می‌توانند مشکلات خودشان (اعم از مشکلات کاری، شخصی و خانوادگی) را به راحتی حل کنند.

3. خلاقیت و نوآوری

یکی دیگر از مهارت های نرم که مورد توجه بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار قرار گرفته، خلاقیت و نوآوری است. اکثر سازمان‌های خصوصی به این مهارت نرم علاقه دارند و دوست دارند افراد خلاق و نوآور را استخدام و وارد مجموعه خود کنند. این خصوصیت برای کسانی که می‌خواهند وارد دنیای کارآفرینی شوند الزامی و ضروری است؛ زیرا کسی که خلاقیت و نوآوری نداشته باشد، چگونه می‌تواند محصول یا خدمتی جدید خلق کند و به مشتریان خودش ارائه دهد؟
به عنوان مثال کسانی که در زمینه بازاریابی محتوا و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند، باید خلاقیت و نوآوری خود را تا حد امکان بهبود ببخشند و کاری کنند که مشتریان، کسب و کار و محصولات آن‌ها را بهتر ببیند و راحت‌تر از آن‌ها خرید کنند.
در صورتی که مدیر کسب و کار هستید و می‌خواهید نیرو استخدام کنید، حتماً به عنصر خلاقیت و نوآوری در وجود متقاضیان توجه نمایید؛ زیرا کسی که چنین عناصری در وجود خودش دارد، در سخت‌ترین شرایط هم می‌تواند راهکارهای جذاب و نو ارائه دهد.
کسانی که خلاق هستند، می‌توانند روند انجام کارها را به گونه‌ای تغییر دهند که بهره‌وری و بازدهی کسب و کار به میزان چشمگیری افزایش یابد و خلأهای موجود تا حد امکان پر شود. البته گاهی مواقع ممکن است خلاقیت و نوآوری، به سایر افراد و کسب و کارها آسیب برساند. از این رو افرادی که می‌خواهند این مهارت نرم را در خود تقویت کنند، باید به جنبه‌های اخلاقی مسئله هم توجه کافی داشته باشند.

استفاده از فونت نستعلیق برای اینستاگرام در اندروید و آیفون

4. مدیریت زمان

بسیاری از مشاغل و کسب و کارها به گونه‌ای هستند که لازم است شخص چندین مسئولیت و پروژه را به طور همزمان پیش ببرد و تمام پروژه‌ها را در زمان مناسب به سرانجام برساند. اینجاست که مدیریت زمان بیش از هر چیز دیگری ارزش و اهمیت پیدا می‌کند.
به عنوان مثال کسانی که در زمینه سئو فعالیت می‌کنند، معمولاً کارهای سئوی چندین سایت و کسب و کار را انجام می‌دهند. از این رو باید زمان خود را به گونه‌ای مدیریت کنند که بتوانند تمام مدیران و صاحبان این پروژه‌ها و بیزینس‌ها را از خود راضی نگه دارند. بنابراین مدیریت زمان برای آن‌ها جزو ضروریات به حساب می‌آید.
خوشبختانه تکنیک‌های زیادی برای مدیریت زمان وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به تکنیک پومودورو اشاره کرد. با همین تکنیک ساده می‌توانید هر کاری با تمرکز کامل انجام دهید و در عین حال از خستگی زودهنگام ذهن خود جلوگیری کنید.

 

 

5. تفکر انتقادی یا تفکر نقاد

مهارت تفکر نقاد یا تفکر انتقادی (Critical Thinking) یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین مهارت های نرم به حساب می‌آید. این مهارت به قدری مهم است که یکی از لوازم ضروری زندگی در دنیای امروز محسوب می‌شود. کسی که تفکر نقاد را بلد باشد، هر صحبت یا نظری را به راحتی نمی‌پذیرد، بلکه ابتدا در مورد آن خیلی خوب و بدون سوگیری ذهنی فکر می‌کند و در نهایت بهترین نتیجه ممکن را از صحبتی که مطرح شده، می‌گیرد.

 

تفکر انتقادی یکی از مهمترین مهارت های نرم در دنیای امروز

 

در دنیایی که خیلی از افراد و سازمان‌ها دنبال سوء استفاده از عدم آگاهی انسان‌ها هستند، یادگیری تفکر انتقادی به ما کمک می‌کند که تحت تأثیر افکار و صحبت‌های نادرست و سوداگرانه قرار نگیریم و در هر شرایطی، بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ کنیم. چند مورد از مزایای تفکر نقاد را در ادامه مرور می‌کنیم:

  • کمک به بهبود مهارت تصمیم‌گیری
  • افزایش توانایی و قدرت حل مسئله
  • تصحیح و پالایش مهارت‌های تحقیق و پژوهش
  • جلا دادن به خلاقیت و رشد آن
  • افزایش کنجکاوی نسبت به مسائل مختلف و کسب نتایج مفید از دل آن‌ها

 

6. مهارت سازگاری با شرایط مختلف (تطبیق‌پذیری)

خیلی از کسانی که در زمینه مهارت نرم فعالیت می‌کنند، داشتن توانایی سازگار شدن با شرایط مختلف را یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مهارت های نرم قلمداد می‌کنند و اعتقاد دارند که بدون داشتن این مهارت، سایر مهارت های نرم کارایی و بازدهی خود را تا حد زیادی از دست می‌دهند.
برخی از افراد وقتی شغل خود را از دست می‌دهند و شغل جدیدی پیدا می‌کنند، خیلی طول می‌کشد که بتوانند با این شغل جدید سازگار شوند. این مسئله در زندگی شخصی و مسائلی مثل ازدواج و زندگی مشترک هم به چشم می‌خورد. معمولاً کسانی که تطبیق‌پذیری بالایی دارند، در کسب و کار خودشان موفق‌تر هستند و می‌توانند از تغییرات، برای خودشان فرصت‌های ناب و ثمربخشی خلق کنند.
در صورتی که می‌خواهید تطبیق‌پذیری خود را افزایش دهید، هر روز کمی زمان بگذارید و در مورد شرایط زندگی و کسب و کارتان، بنویسید. همین نوشتن، باعث می‌شود که دید استراتژیک و خوبی نسبت به مسائل پیدا کنید. در نتیجه می‌توانید به شکلی هدفمند برای رفع مشکلات و بهبود وضعیت موجود بکوشید.

7. رهبری یا لیدرشیپ

سایر مهارت های نرمی که تا به اینجای کار به آن‌ها اشاره کردیم می‌تواند شما را به یک کارمند موفق تبدیل کند ولی اگر مهارت رهبری را یاد بگیرید می‌توانید خیلی راحت بنیان‌گذاران و مدیران سازمان‌ها را متقاعد کنید که شما را به یکی از مقامات ارشد سازمان خود تبدیل کنند. امروزه مهارت رهبری (Leadership) به یکی از مهم‌ترین مهارت های نرم تبدیل شده و خیلی از سازمان‌ها دنبال مدیران و کارمندانی هستند که این مهارت را بلد باشند.
مهارت رهبری، نیاز به دانش و نگرشی خاص دارد ولی خوشبختانه امکان یادگیری این دانش و نگرش وجود دارد و چنین نیست که تمام رهبران کسب و کارها، رهبری کردن را به صورت مادرزادی در گوهر وجود خود داشته باشند.
در صورتی که صاحب یا مدیر یک کسب و کار هستید، حتماً برای یادگیری مهارت رهبری، وقت و سرمایه بگذارید؛ چون با آموختن این دانش می‌توانید منابع سازمان و کسب و کار خود را به بهترین شکل مدیریت کنید و کاری کنید که کارکنان، بهترین بازدهی و اثربخشی ممکن را از خودشان به نمایش بگذارند.

8. همدلی و هوش هیجانی

هوش هیجانی (Emotional Intelligence یا EQ)، توانایی فرد در درک دقیق از هیجانات و احساساتی است که خودش یا دیگران تجربه می‌کنند. کسی که هوش هیجانی بالایی دارد، می‌تواند هیجان‌ها و عواطف خودش و دیگران را به خوبی درک و مدیریت کند.
همدلی و هوش هیجانی، نقش قابل توجهی بر مدیریت هیجانات افراد دارد و باعث می‌شود که از تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات هیجانی و نادرست جلوگیری شود. بعضی از مدیران به خاطر کاستی‌هایی که در هوش هیجانی خود دارند، نمی‌توانند عواطف و احساسات خود را مدیریت کنند و به همین خاطر در رابطه با کارمندان، چالش ایجاد می‌کنند و ممکن است خیلی ساده، بهترین منابع انسانی خود را از دست بدهند.

 

هوش هیجانی؛ یک مهارت نرم ضروری برای موفقیت

 

از طرفی اکثریت قریب به اتفاق کسب و کارها، در وهله‌های زمانی مختلف با چالش‌ها و کمبودهایی در زمینه منابع مالی، تکنولوژی و غیره روبرو می‌شوند. اگر مدیر از نظر هوش هیجانی کمبود داشته باشد، معمولاً هیجان‌ بالایی تجربه می‌کند و نمی‌تواند عواطف خود را مدیریت کند. در نتیجه به خودش و منابع سازمان آسیب خواهد زد.
برخورداری از هوش هیجانی بالا، موجب ایجاد مهارت همدلی در افراد می‌شود؛ چون می‌توانند عواطف دیگران را به خوبی درک کنند، پای درد دل دیگران بنشینند، صحبت‌های آن‌ها را به خوبی گوش کنند و در نهایت بهترین راهکارهای ممکن را ارائه دهند.

 

9. قاطعیت

شخصی که قاطعیت دارد می‌تواند عواطف، نیازها و صحبت خودش را به خوبی بیان کند و در عین حال در صحبت‌های خودش به هیچ کس توهین نکند و حقوق دیگران را زیر پا نگذارد. بعضی از کسانی که چنین عنصری را در وجود خودش پرورش نداده‌اند، همیشه دنبال راضی کردن دیگران هستند و حرف دل خود را بیان نمی‌کنند و بعضی دیگر، به حقوق دیگران هیچ اهمیتی نمی‌دهند و حاضر هستند با صحبت‌های نیش‌دار و کنایه‌آمیز خود، دل هر کسی را برنجانند.
عدم وجود قاطعیت موجب کاهش چشمگیر عزت نفس و اعتماد به نفس در افراد می‌شود. بنابراین لازم است برای پرورش این مهارت نرم در وجود خودمان تلاش کنیم و وقت بگذاریم. خیلی از مواقع می‌بینیم که افراد غیرقاطع، توانایی نه گفتن به دیگران را ندارند و به همین خاطر مهم‌ترین منابع خود مثل زمان، انرژی روانی و پول را از دست می‌دهند. برای رسیدن به قاطعیت، نکات زیر را همواره مد نظر داشته باشید:

  • هر کس حق دارد هر کاری که تمایل داشت انجام دهد (به شرط آسیب نرساندن به دیگران)
  • تمامی افراد در انتخاب عقاید و دیدگاه‌ها برای خود آزاد هستند
  • شما حق دارید که هر موقع تمایل داشتید به خواسته‌های دیگران «نه» بگویید یا سوالات دیگران را پاسخ ندهید
  • شما حق دارید که از حرمت و حریم شخصی خود دفاع کنید و البته خودتان هم باید پاسدار حریم شخصی دیگران باشید

 

10. برخورداری از نگرش مثبت

چند سال پیش کتابی از آقای جف کلر با عنوان »نگرش یعنی همه چیز» منتشر شد و خوشبختانه آقای ابوالفضل مکی، ترجمه‌ای جذاب و خواندنی از این کتاب ارائه داده است. این کتاب نشان می‌دهد که نگرش مثبت تا چه اندازه در زندگی انسان و تصمیم‌گیری‌های او تأثیر می‌گذارد. کسانی که نگرش مثبت دارند، می‌توانند با سختی‌ها ارتباط بهتری برقرار کنند و زندگی زیباتری برای خود بسازند.
نگرش مثبت به عنوان یک مهارت نرم باعث می‌شود که صبر، استقامت و تاب‌آوری انسان افزایش یابد و از این رو توانایی او در پذیرش شرایط جدید بیشتر می‌شود. با این تفاصیل می‌توان نگرش مثبت را زیربنای تمام مهارت های نرم دانست. کتاب‌های زیادی در زمینه پرورش نگرش مثبت نوشته شده که با مطالعه آن‌ها می‌توانید به پرورش این مهارت نرم در وجود خود کمک کنید.

با بهبود مهارت های نرم ، برند شخصی خود را متحول کنید

http://maxad.royablog.ir/

وجود مهارت های نرم در رزومه می‌تواند راهی برای متقاعد کردن سازمان‌ها و کسب و کارهای معروف و برند برای استخدام شما باشد. بنابراین لازم است برای یادگیری این مهارت‌ها وقت، انرژی و منابع مالی اختصاص دهید. این مهارت‌ها هم به رشد درآمد شما کمک می‌کنند و هم باعث می‌شوند که برند شخصی خود را متحول کنید.
منظور از برند شخصی، جایگاه شما در قلب و ذهن انسان‌هاست. اگر مهارت های نرم را در وجود خود پرورش دهید، بدون شک می‌توانید برای خودتان، جایگاهی عالی در ذهن مخاطب دست و پا کنید.
غیر از ده مهارت نرمی که در این مقاله بیان کردیم، از نظر شما پرورش و توسعه کدام مهارت های نرم برای موفقیت و پیشرفت، ضروری است؟ در دنیای امروز کسب و کارها به کدام دسته از مهارت های نرم، بیشتر اهمیت می‌دهند؟ آیا تاکنون کتابی در این زمینه مطالعه کرده‌اید؟ لطفاً نظرها، پیشنهادها و تجربیات خود در این زمینه را با ما و سایر همراهان مجموعه مدیر وب در بخش نظرات (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی